שימור פוריות בגיל 31 איזה בדיקות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

31/12/2019 | 09:53 | מאת: שרונה

שלום, אני בת 31.5. זוגיות לא נראית באופק. בריאה. לוקחת גלולות יסמין כבר 6-7 שנים ברציפות. לאחרונה התחלתי לחשוב על הקפאת ביציות. אך לפני כן, אני מעוניינת לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי כדי לראות מה הצפי שלי ואם בכלל יש טעם לעשות שאיבה החל מעכשיו. שאלותיי הן: 1- האם יש טעם לגשת לרופא הנשים שלי בקהילה כדי לבקש הפניה לבדיקה זו? 2- האם יש בדיקות "רגילות" נוספות שרופא הנשים שלי יכול לבצע (לדוגמה, אולטרסאונד וכו') כדי לשער צפי פריון? (כמובן ביחס לגיל שלי וכדומה, כיוון שלא הייתי רוצה להכניס את עצמי לפאניקה מיותרת). 3- כדי לשאוב ביציות אני מבינה שעליי להפסיק גלולות? תודה רבה.

את יכולה לבקש מהרופא הפניה לפרופיל הורמונלי. אבל תעשי אותו בוסת שתגיע לפחות אחרי הפסקה של חודש בגלולות. לאחר מכן מומלץ להיפגש עם מומחה פיריון, כדי לדון על אופציות של איך ומתי. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות