בקשר להקפאת ביציות.......

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/08/2019 | 19:44 | מאת: נאני

לאחר כמה זמן של בירורים והתיעציות הפרופיל הורמגנלי לא מבשר טובות אני בת 27 Amh 1.35 Afc -6 Es 2-250-316 Fsh 14.20 11.20 מחזור כל 25 יום הייתי אצל שני רופאים ושניהם המליצו לי על הקפאת ביציות לאור התוצאות הגבהות שיש חשיבות להמשך העתיד. החלטתי שאני רוצה להקפיא ביציות ולאחר מכן אני ובן זוגי ננסה להיכנס להריון. מפני שהבציות שלי בנות 27. שאלתי היא כזאת האם אני עומדת על הקטריונים של משרד הבריאות לאור הרזרבה השחלתית הירודה . האם אלו סיבות רפואיות שמשרד הבריאות מאשר או שזה מסיבות חברתיות? אשמח מאוד שתענה לי 🙏🏽 אני מאוד מאמינה שזה מסיבה רפואית אני לא הבאתי את עצמי למצב כזה במידה והפרופיל שלי היה תקין לא היה לי סיבה לעשות הקפאת ביציות .....

לכל קופה יש שינויים מסוימים באישורי הקפאת ביציות מסיבה חברתית. המקרה שלך הוא גבולי. אני מציע שהרופא המטפל שלך יכתוב מכתב הפנייה לקופה לברור זכאותך לשימור על חשבון הקופה.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות