הורומונים בהליך הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/02/2016 | 20:47 | מאת: לין

שלום, עברתי סבב אחד של הקפאת ביציות ואני לפני הסבב השני.יש לי מס' שאלות : 1. בסבב הקודם לקחתי מינון של 250 בערך ב 5 הימים הראשונים ואח"כ מינון של 300. הזרקתי מנופור מולטידוז מס' ימים ובהמשך מנוגון. הרופא המטפל אמר לי כי אין הבדל וניתן לקחת את שניהם באותו הפרוטוקול. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת בעניין - האם לדעתך אין בעיה לקחת את שניהם באותו הפרוטוקול? האם ייתכן כי אם אקח בפרוטוקול הקרוב רק אחד מהם (מנופור או מנוגון) התוצאות תהיינה טובות יותר? 2. האם אתה רואה הבדל בין המנופור מולטידוז למנופור הרגיל? תודה!

אכן ניתן לשלב בין התרופות לא משנה איזו מהן תקחי במחזור הבא הרופא שלך צודק בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות