מה הסיכויים ללידה מביציות שהוקפאו בגילאים שונים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/06/2018 | 00:40 | מאת: ביציות שהופרדו בגילאים שונים

שלום, אני בת 37. בגיל 34/35 שאבתי 11 ביציות. משני טיפולים. בשאיבה אחת הוקפאו 5 בשנייה 6. השנה עשיתי שאיבה נוספת והוקפאו רק שתי ביציות. כפי שאני יודעת הגיל שבו מקפיאים משפיע על הסיכויים. רציתי לשאול מה הסיכויים שלי להביא ילד/שני ילדים מהבעיות המוקפאות

ככל שגיל הביציות במועד ההקפאה צעיר יותר,יש יותר סיכוי להפשרה מוצלחת וקבלת עובר תקין יחד עם זאת חשובה איכות הזרע המיועד להפרות את הביצית לפי הנתונים שמסרת,יש סיכו טוב לפחות להריון אחד מוצלח

10/06/2018 | 02:40 | מאת: ערכי amh

כיצד אוכל לעלות את הסיכוי ללפחות שני הריונות מוצלחים ?

11/06/2018 | 07:34 | מאת: מירה

רציתי לשאול , כמה ביציות אצטרך להקפיא כדאי שאפשר יהיה להעריך שיש לי סיכוי טוב ללפחות שני הריוניות מוצלחים?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות