ממצאי אולטרסאונד וגינאלי מלחיצים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/12/2015 | 14:11 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 36 ולטובת אופציה של הקפאת ביציות, עשיתי בדיקת אולטרסאונד וגינאלי שמאוד מלחיצה אותי. אני צפויה להיפגש עם הרופא המטפל בנושא, אך זה ייקח עוד זמן ואודה בינתיים למעט תובנות בעקבות בדיקת האולטרסאונד. אלה הממצאים המלאים: רחם: אורך: 37 מ"מ עובי: 39 מ"מ רוחב: 47 מ"מ מרקם: תקין הערות: כפיפה קדמית עובי רירית הרחם: 1.6 מ"מ הערות: ללא זרימות שחלות: ימנית: אורך: 38 מ"מ/ רוחב: 24 מ"מ/ גובה: 22 מ"מ. הערות: נפח 10.4 סמק, פוליפולקולרית שמאלית: אורך: 33 מ"מ/ רוחב: 18 מ"מ/ גובה: 21 מ"מ. הערות: נפח 6.6 סמק, פוליקולרית דוגלס: ללא נוזל הערות: נשלחה ל-AFC מרכז השחלה מעט אקוגני יודעת שהמצב של השחלות הפוליצסטיות הוא מצב מחורבן, רציתי לדעת לגבי הערות של הרופא ומה משמעותן מהבחינה של הפריון? בעיקר בנושא עובי רירית הרחם וה"ללא זרימות" וכן העניין של "מרכז השחלה מעט אקוגני" כמו כן, מה המשמעות של הפוליפולקולרית והפוליקולרית תודה!

את השאלות האלו צריך לשאול את הרופא המטפל שקרוב לוודאי יחזור על בדיקת האולטרהסאונד לצערי אלו תשובות שתקבלי מהרופא המטפל בסך הכל ניתן לטפל

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות