שינוי במספר זקיקים תוך יומיים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

15/03/2018 | 11:37 | מאת: 35

שלום רב. יש לי שאלה האם מספר זקיקים יכול להעלם תוך יומיים שלוש? יום ראשון היו לי 4 זקיקים הייתי אמורה לעבור שאיבה ביום רביעי. כשהגעתי לשאיבה היא לא בוצעה מכיוון שלא היו בכלל זקיקים. רציתי לשאול אם זה משהו שקורה. אם יש סיבה לזה. ומה זה אומר על הנסיונות הבאים? הרופא לא ידע לתת לי תשובה תודה

התופעה בהחלט יכולה להתרחש לא ניתן לתת תשובה מדויקת ללא פרטים רפואיים נוספים, כגון ,גיל, היסטוריה רפואית והריונית, פרופיל הורמונלי וכו' לכן את צריכה לשאול את הרופא המטפל שלך מה התוכניות שלו למחזור טיפול הבא

16/03/2018 | 22:35 | מאת: 35

תודה על התשובה. אני בת 35.5 ללא הריונות AMH שלי הוא 1.3 (מתאריך 18/01/18) עם רחם שרירני.אני אשמח אם תוכל לענות לי על סמך נתונים אלה או אלו עוד נתונים חסרים בנוסף ביום של השאיבה היו לי כאבים נוראיים בבטן ובלתי נסבלים

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות