הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/10/2015 | 00:04 | מאת: בעילום שם

ד"ר כהנא שלום, שלום רב, אעדיף להשאר בעילום שם מטעמי צנעת הפרט. אני פונה אלייך להתיעצות לאחר שעברתי בשבוע שעבר סבב ראשון בהליך הקפאת ביציות באסותא. זו הפעם הראשונה שאני פונה להליך זה מסיבות חברתיות. 14 ביציות נשאבו ו - 10 מתוכן הוקפאו לבסוף. ההתלבטות שלי הנה לגבי מחזור ההקפאה השני. אני מתכננת להתחיל בהליך מחדש בעוד כחודש. ההעדפה האישית שלי המובהקת הנה הקפאת ביציות גם במחזור הטיפול הבא אך אני שוקלת הקפאת עוברים מזרע של תורם במידה ויש הבדל מהותי בסיכויי ההצלחה. (אין בידי מספיק מידע לקבוע זאת למען האמת). קצת נתונים עליי, בת 36, בריאה ורזה כנראה בלי עין הרע גם נכנסת להריון בקלות... [לפני כשנה וחצי נכנסתי להריון ספונטני (מבן זוג) שהסתיים בטרגדיה אישית ולבסוף ביצעתי בלב כבד הפלה.] אשמח לעצה או נתונים סטטיסטיים, תודה

06/10/2015 | 00:10 | מאת: בעילום שם

עוד פרט מידע - אני בכובד ראש תוך שנה לעשות ילד לבד ולא להמתין יותר.

שלום הרעיון של הקפאת ביציות מופרות בנוסף לא מורפאות הינו טוב מאד ביציות מוקפאות אשר אינן מופרות עדיין ,צריכות לעבור הליך של הפרייה לאחר הפשרתן, כלומר פעולה נוספת, ואין 100 אחוז הפריות ביציות מוקפאות אשר הינן מופרות ,לאחר ההפשרה מועברות לרחם ללא תהליך נוסף בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות