עוברים או ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/07/2015 | 21:50 | מאת: נ

האם באמת עדיפה הקפאת עוברים על ביציות? אני לקראת סבב שני של הקפאה (כבר יש לי 14 ביציות מסבב ראשון) וממש מתלבטת האם לעשות גם עוברים בסבב שני. אני לא מצליחה עדיין להגיע להשלמה לגבי בחירת תורם. תודה.

קודם כל יש יותר נסיון בעולם בהקפאת ביציות מופרות מה שהקורא עוברים כך שלאחר הפשרתם ניתן להחזירן לרחם במקרה של הקפאת ביציות לא מופרות,הרי שלאחר הפשרתם הן צריכות לעבור את תהליך ההפריה עם הזרע ומאחר ואין מאה אחוזי הפריה ,אנו מאבדים ביצית לדעתי כדאי לשלב הקפאה של ביציות מופרות וביציות לא מופרות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות