מיקום ואופן ההזרקות היומיות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/08/2017 | 11:39 | מאת: ענבל

אני מקבלת בימים אלו זריקת גונל 300 כל יום - 6 ימים. לתדהמתי, הבנתי ממאמר באינטרנט רצוי להזריק כל יום בצד אחר. האם זה אומר שאם הזרקתי כמה פעמים באותו צד, אז הזרקתי לשווא וזה ישפיע על כמות או איכות הביציות? בשבועיים של כל ההזרקות, מותר ליטול נורופן לשיכוך כאב ראש (כמובן רק במידת הצורך ולא על בסיס יומי)?

אפשר להזריק באותו צד הספיגה זהה למחזור הדם בשלב זה של הטיפול את יכולה להשתמש במה שעוזר לך לכאבים עדיפות לאקמול ואופטלגין

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות