ידיעה אודות הקפאת ביציות.

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

31/07/2017 | 11:51 | מאת: חדווה

שמעתי אמש ברדיו ידיעה אודות האפקטיביות הנמוכה של הקפאת ביציות לנשים מעל לגיל 31. הידיעה נקטה בשפה נחרצת וקבעה שהקפאת ביציות מעל לגיל 31 ,הינה בחזקת תרמית. האם למנהל הפורום יש מידע נוסף בנידון. הידיעה (30.07) הסתמכה על מחקר\ים. אודה על תשובה.

לאור הניסיון שהצטבר בעולם, נמצא שהקפאת ביציות לא מופרות לצורך שימור פוריות אצל נשים מעבר לגיל 37 , מעניקה סיכויים נמוכים של השגת הריון לאחר הפשרה, הפריה והחזרה כמו כן אנו חושבים שצריך להוריד את הגיל שממנו מותר להקפיא ביציות לגיל צעיר יותר מאשר 31 לפי החוק בארץ בסופו של דבר, חשוב לתת נתונים בשקיפות וליצור תאום ציפיות נכון

גיל 31 הינו הגיל שממנו יש אישור להקפאת ביציות בישראל החוק מאפשר הקפאת ביציות עד גיל 41 מהניסיון שהצטבר בעולם ,הסיכוי להגיע ללידת ילד, הינו קטן מאד מעבר לגיל 37 או 38 זה מה שנאמר

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות