הקפאת ביציות וחיסונים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/04/2015 | 14:54 | מאת: נ

שלום, אני באמצע תהליך הקפאת ביציות. אני בסבב הראשון ולפי מה שהבנתי דרושים כשני סבבים. בין שני הסבבים אני נוסעת למזרח לתקופה קצרה וכנראה אאלץ לקבל חיסונים. כמה זמן צריך לחכות בין סיום הסבב הראשון לבין קבלת החיסונים ובין קבלת החיסונים לתחילת הסבב השני? והאם החיסונים בתקופה קרובה לסבב יכולים לפגוע באיכות הביציות? מדובר כנראה בחיסונים הבאים: טטנוס, טיפוס הבטן ושעלת. אולי גם שפעת. תודה רבה!

בדרך כלל זאת שאלה שצריך להפנות לרופאים המתעסקים עם חיסון לדעתי ניתן לקבל את החיסונים מייד לאחר פעולת השאיבה הראשונה ולא צריך לכחות בין החיסונים לסבב השני מאחר ואת לא מתכוונת להחזיר עוברים למורך הריון מיידי בכל אופן תתיעצי עם רופא מומחה בחיסונים בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות