הריון שלם ועובר בריא

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

21/10/2014 | 09:26 | מאת: אביבה

שלום לד"ר כהנא, מנסיונך ומהמידע שברשותך- האם בארץ היו כבר הריונות תקינים, מלאים, ושנגמרו בלידת תינוק בריא - כל זה כתוצאה מביציות מוקפאות שלאחר זמן הופרו ? אם כבר היו מקרים כאלה - מה האחוז שלהם מתוך המקרים של ביציות מוקפאות שהופרו , במטרה להגיע להריון? תודה

מאחר והחוק בארץ הוא צעיר ונועד לאופציה של נסיון שימור פוריות עתידי רוב הנשים שהקפיאו ביציות עדיין לא מימשו את הצורך להפשרתן יחד עם זאת יש לנו מקרים שבהם הוקפאו ביציות בשל העובדה של חוסר קבלת זרע ביום השאיבה כאשר התקבל הזרע הביציות הופשרו ,הופרו ויש הריונות תקינים כמו בהתאם לאחוזי הסיכוי להריון לפי גיל האישה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות