גירוי שחלתי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/06/2014 | 18:27 | מאת: cookie37

מעוניינת להתחיל בתהליך של הקפאת ביציות מבינה כי הסיכון העיקרי בתהליך הוא גירוי שחלתי. מה המשמעויות של תופעה כזו? ומה השכיחות שלה? מה ניתן אם בכלל כדי למנוע זאת? והאם קיימים סיכונים נוספים ייחודיים לתהליך זה מעבר לסיכון שבהרדמה כללית?

בכל מצב שבו יש נסיון לגייס יותר ביציות מאשר אחת שמתקבלת במחזור טבעי,ניתן טיפול הורמונלי אשר בהגדרה יוצר מצב של גירוי יתר לגירוי יתר חש מספר מצבים מקל עד קשה, בדרך כלל הרופא המטפל יודע לעשות את האיזון ולהחליט על טיפול ומעקב אשר לא יגרמו למצב מסכן חיים בדרך כלל תופעת גירוי היתר נגרמת לאחר החזרת עוברים ויותר מכך כאשר מתקבל הריון הבשל בפתיחת התיק וההדרכה של הרופא המטפל שתבחרי, תקבלי מידע מדוייק לגבי כל ההליך בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות