האם עוזר לטיפול בכאבים עצביים/נוירופטיים ?

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

03/10/2011 | 21:12 | מאת: רינת

האם האוסטיאופתיה יכולה לסייע במצב של עצב שנפגע לאחר ניתוח של מפרק הירך ? מדובר על העצב הסכיאטי שמשפיע על כף הרגל וגורם לצניחתה ולכאבים ממש חזקים - נוירופטיה, אשר מטופלים ע"י כדורי ליריקה. יש מגמת שיפור ע"י פיזיוטרפיה, השאלה אם ניתן לזרז את ההליך של התעוררות העצב ע"י אוסטיאופתיה.

03/11/2011 | 07:41 | מאת: דני שר

רינת שלום, אוסטיאופתיה כן יכולה לעזור בזה. אך אם את כבר מטופלת על ידי פיזיותרפיסט ואת רואה שהמצב משתפר, לא הייתי ממליץ להוסיף גם טיפול אוסטיאופתי, אלא להמשיך עם הפיזיותרפיה. במידה והמצב לא משתפר, כדאי לנסות טיפול אוסטיאופתי. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה