בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

14/11/2010 | 19:40 | מאת: ריקי

מזה כמה חודשים יש לי תופעה של עקצוצים בלשון והרגשת מתכתיות בפה. עשיתי על מיני בדיקות והכל תקין אצלי מסתבר שיש לי תסמונת שנקראת BMS שמה בעברית הוא תסמונת הפה הבוער. התסמונת כנראה שאין לה טיפול אולי רק כל מיני תוספי מזון וויטמינים למינהם. התופעה הזו ידועה בעיקר בקרב נשים היא יכולה להמשך עוד מספר חודשים אולי שנים והיא יכולה להעלם פתאום. קשה לי זה מצב של חוסר אונים שיש לך משהו שאין לו טיפול ספציפי אני חוששת שזה ימשך לעד זה מתסכל מעצבן מפחיד ומטריד אנא אם שמעתם על תופעה כזו ויש לכם יעוץ בשבילי אשמח לקבל.

24/11/2010 | 21:18 | מאת: דני שר

ריקי שלום, יש מצב שאוסטיאופתיה יכולה לעזור בתסמונת הזו, אבל הייתי משלב את זה עם טיפול תזונתי או נטורופאתי. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה