הנני בן 35 ויש לי 2 בלטי דיסק צווארי בחוליות c4+c5

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

25/07/2010 | 13:06 | מאת: אמיר

ניסיתי כבר את כל סוגי הטיפולים: שיאצו ,טווינה,דיקור סיני,כירופרקטור,משחות ,כדורים,וזה נמשך כבר 7 שנים... אולי אני צריך ללכת לאוסתאופט או למרפאת כאב מסוימת? אני אובד עצות כבר... תודה מראש.

02/08/2010 | 23:23 | מאת: דני שר

אמיר שלום, איני רוצה להוסיף את האוסטיאופתיה לרשימת הטיפולים שלא עזרו לך. כמו כירופרקטיקה ופיזיותרפיה, אוסטיאופתיה הינו טיפול המתייחס למבנה של הגוף, ולמרות שכל מטפל וכל שיטה היא ייחודית, אני מציע שתחפש את התנוחות והתרגילים שאתה בעצמך יכול לעשות על מנת לעזור לעצמך. עם זאת, תמיד אתה יכול לפנות לאוסטיאופת או למרפאת כאב, להשלמת הטיפול. בברכה, דני.

26/08/2010 | 12:41 | מאת: דליה

ה"פלא למניעה ריפוי והחלמה מכאבים" כאבי גב- כאבי שרירים – התכווצויות שרירים (הקשורות בספורט) – מצבי מתח ועוד...... טיפול בדיקור עצמי טבעי תוך שמירה על אורח חיים בריא האם גם אוותכם מטרידים כאבי גב ? וכול כאב אחר ? ניסיתם כבר הכול תרופות ,טיפולים, אך כאבי הגב והגוף לא חלפו ? ה"פלא כאב למניעה ריפוי והחלמה" מיועד לטיפול עצמי בכאבים הקשורים לעמוד השדרה ומערכת העצבים, בעיקר כאבי גב, באמצעות דיקור סיני אקראי, לא חודרני. ה"פלא כאב למניעה ריפוי והחלמה" הינו פתרון יעיל ובטוח ל טיפול מניעתי וריפוי טבעי בכאבים, במיוחד כאבי גב או כאבי שרירים, ללא תרופות או תופעות לוואי בעל תוצאות מהירות, יותר מכל מוצר אחר. כל שצריך הוא להתמיד בשימוש כ- 15 ועד 30 דקות ביום .

מנהל פורום אוסטיאופתיה