טריבמין

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

27/07/2015 | 16:11 | מאת: עמוס

שלום . ב 18.11.2007 נותחתי בשל פריצת דיסק צווארי ולחץ על חוט השידרה (שהתבטא בנימול ב4 הגפיים ובתפקוד לקוי בידיים וברגליים.) במהלך הניתוח בוצעה למינקטומיה מC3-C5 קורפקטומיה בC5 ודיסקטומיה C4-5 C3-C4 ו C5-C6 וקיבוע עם פלטת טיטניום מ - C3-C6 מאז עברו כ 8 שנים, מצבי לא הורע ,אבל גם לא השתפר כלומר הנימול,התפקוד הלקוי של היידים והרגליים, וכל שאר התופעות נשארו כשהיו. השאלה היא אם יש אפשרות לשפר את מצבי בעזרת טיפול בטריבמין. אודה לך אם תתיחס לשאלתי. בתודה מראש עמוס בן שחר (ת.ז- 06921027 )

04/08/2015 | 13:59 | מאת: דני שר

שלום עמוס, אני כאוסטיאופת לא מספיק מכיר את טריבמין כדי לענות לשאלה הזאות. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה