ארטרופתיה +

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

17/03/2014 | 17:19 | מאת: מאלי

אני בת 74. בריאה באופן כללי. לחץ דם, קולבטרול, סוכר , הכל בנורמה. הבעיות שלי בשלד: ארטרופסיה, ואסטאופניה, דיסק מנוון, שינויים פיברוטים אפיקליים.... כל הדברים האלה מלווים לפעמים במילה "קלה" ולפעמים "ניכרת". לבדיקות הגעתי לעתים בגלל כאבי רגלים, לעתים ידיים, צוואר. קיבלתי טיפולים שעזרו לי דווקא יפה, (פיזיותרפיה, דיקור סיני,ועוד. לאורך תקופות קצרות קיבלתי אנטי-דלקתיים. בעיקר בתקופות שהכאב היה חזק מאוד. כיום בתחום הכאב אני בסדר. אני לוקחת ART-3-PLEX פעמיים ביום , סך של1.500 מג ביום, שמאוד עוזר לי לכאב. השאלה שלי היא: האם התרופה הזאת (תוסף מזון) יכולה להגביר אצלי את גלי החום, שאני סובלת מהם, על אף גילי המופלג,ועכשיו התגברו. תרופות אחרות שאני מקבלת הן: omepradex 20 mg ,venoruton 300 mg ,calcium 600 + vit d כולן פעמיים ביום. תודה, מאלי

27/03/2014 | 20:38 | מאת: דני שר

מאלי שלום, התחום הזה אינו תחום שאני בקיא בו כל כך, ואני לא רוצה להטעות אותך. אני ממליץ להתקשר לתזונאי, רופא או לחברה המייצרת את התרופות האלו. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה