כאבים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

02/01/2013 | 20:55 | מאת: דן

אני בן 16 מתאמן בחדר כושר בזמן האחרון אני מרגיש כאבים בכל הגוף הגוף שלי מוציא "קנקים" לעיתים קרובות. היום עשו לנו מדידה של ריצת 60 מטר ונתפס לי הגב בבנוגע לחדר כושר כל הבודי בילדרים המקצועיים שאיתי בחדר כושר אני תמיד מבקש מהם לראות שאני עושה בסדר ולדעתי זה הכל בסדר. הבעיה שיש לי בעיה שמתפתחים לי כאבים לעיתים קרובות ברגליים במפרקים בעיקר במקומות קיפול בידיים בברכיים ברגליים לעיתים בשרירים וזה לא כאב של שריר תפוס.. בחדר כושר עברתי לתרגילים עם משקל גוף אחרי המלצה של אורטופד ויש לי פלטפוס ואני הולך עם מדרסים אם זה אומר משהו.... תודה!

05/06/2013 | 22:48 | מאת: דני שר

שלום דן, זה סיפור יותר מידי ארוך ומסובך לפורם באינטרנט. אני ממליץ על פגישה אם אוסטיאופת שיכול לבדוק אתך. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה