כאבי ברכיים מתמשכים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

22/08/2012 | 12:50 | מאת: אבנר

שלום, אני מחפש טיפול לאימי (בת 75) הסובלת מכאבי ברכיים עד מצב של קשיים חמורים בהליכה (כנראה סחוסים שחוקים?). זריקות סטרואידים עזרו למספר חודשים אך הזריקות האחרונות לא השפיעו. קיבלנו המלצה לטיפול אוסטיאופתי שעזר לחברה. האם טיפול זה יכול לעזור? האם יש תקנה לסחוסים שחוקים בגיל כזה? תודה רבה

03/09/2012 | 21:10 | מאת: דני שר

שלום אבנר, טיפול אוסטיאופתי אכן יכול לעזור. הטיפול האוסטיאופתי אינו מסייע בהחזרת הסחוס לברכיים, אלא מסייע לגוף לפצות על השינויים הנובעים משחיקת הסחוס, ולעזור לגוף לתפקד באופן הכי טוב, תחת הנסיבות. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה