כאבים חזקים שבועיים לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

16/05/2017 | 17:56 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 31, בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים שהחלו במפשעה ימנית והמשיכו גם לכאבי גב תחתון ורגל ימין. עברתי אצל כמות גדולה של רופאים, צילומים, בדיקות ומטפלים ללא שיפור וללא אבחנה חד משמעית. לפני שבועיים הגעתי לאוסטאופת שאבחן כי מדובר במתיחה של הפסואס שהביאה לכך שאגן ימין לא יושב טוב בתוך המפרק. הוא ביצע מספר מניפולציות לתיקון המצב. ביומיים שלאחר מכן הרגשתי מעט הקלה בכאבים אך ביום השלישי החלו לי כאבים חזקים מאוד במפרק האגן (כאשר לפני כן הכאבים הרגישו יותר כשרירים ורצועות ולא במפרק עצמו). חזרתי אליו והוא טען שכעת אגן שמאל יצא מאיזון ותיקן גם אותו. מאז אני חווה כאבים חזקים במיוחד ושונים מאלו שחוויתי לפני גם באגן גם בהקרנה חזקה לרגל ימין ונוספו כאבים חדשים לגמרי - הקרנה לרגל שמאל כאב בעורף וכאבים בזרועות הידיים. האם יתכן שהאבחנה הייתה שגויה? האם יתכן שהנזק הוא תמידי? כיצד אני יכולה להחזיר את המצב לקדמותו? אני מרגישה חסרת אונים מול הסיטואציה החדשה הכאבים ממש בלתי נסבלים, הרבה מעבר למה שהיה לפני כן. בבקשה עזרתכם!

17/10/2017 | 21:13 | מאת: דני שר

‏שלום וברכה, אני מצטער לשמוע שעברת חוויה לא טובה אצל אוסטיאופת. למרות שיש לאוסטאופתיה טכניקות שלפעמים ‏מרגישות אגרסיביות, ‏אני לא חושב שזה כזה קל לעשות נזק. כמובן שקשה לי לענות לך ‏מכיוון שאין לי אפשרות להבין את מה שקרה ‏לעומק. במקרים כאלה הדרך הטובה היא לחזור ולדבר עם האדם שטיפל בך. ‏בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה