טיפול אוסטיאופטי לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

08/02/2017 | 12:05 | מאת: teres

שלום רב, אני כחודשיים אחרי ניתוח decompression ב- L4-5 L3-4. לצערי אין הטבה בכאבים במיוחד בהליכה. לציין כי עשיתי מס' טיפולי פיזיוטרפיה עם עיסוי עמוק שעזרו מאד להרבה שרירים תפוסים אבל לא לכאב הספיציפי שבגינו עברתי את הניתוח. לדעת הפיזיוטרפיסט לא מדובר בבעיה של ה- sacro-illiac הרופא המנתח המליץ לנסות גם אוסטיאופטיה. מה דעתכם

28/02/2017 | 21:05 | מאת: דני שר

שלום תרז, אכן אוסטיאופתיה יכולה לתרום לבעיה זו. בברכה, דני שר

01/03/2017 | 08:46 | מאת: תרז

שלום אפשר לקבל המלצה על אוסתיאופת מתאים באיזור השרון (זכרון יעקב, בנימינה, פרדס חנה-כרכור, חדרה)? תודה תרז

מנהל פורום אוסטיאופתיה