צלקות קלואידיות

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

28/02/2010 | 20:28 | מאת: Yoram

לגב' בק דרורה אני סובל מצלקות קלואידיות בחזה לאחר ניתוח להסרת גידול סרטני דו צדדיMastectomy בחזה לפני יותר משלוש שנים,טופלתי בעבר ע"י הזרקת סטרואידים לצלקות אך ללא תוצאות,הצלקות מציקות לי מאוד הן מבחינה פיזית-גרד ועקצוצים והן אסטטית מאד בולט ואדום...מה דעתך,מה ניתן לעשות כדי להקל עלי? בתודה יורם.

שלום יורם, תודה על פנייתך, מניסיוני , הטיפול היעיל ביותר לבעייתך הוא טיפול משולב בצלקת הקלואידית, הטיפול צריך לשלב כמה אופנויות התיחסות, שימוש בלחץ מקומי, יריעות סיליקון , שימון ועיסוי הצלקות, ובמקביל מתן זריקות סטרואידים לצלקת, הטיפול והמעקב צריך להיות ע"י מרפאה בעיסוק מומחית בתחום, אם אין באיזור מגוריך מומחית בתחום, אתה בהחלט יכול לבקש מרופא משפחה הפניה לריפוי בעיסוק בבלינסון לטיפול בצלקת, תודה , דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק