צלקות קלואידיות

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

23/11/2010 | 16:51 | מאת: מירב

שלום אני סובלת כבר שנים מצלקות קלואידיות שמתרכזות בחזה ובכתפיים, הן רבות מאוד וכבר אינני יכולה לספור אותן, חלקן גדולות וחלקן קטנות.עברתי אין ספור רופאים מרביתם המליצו לא למרוח כלום על הצלקות ולא לעסות אותן,לכן זה תמוה בעיני אך אני מוכנה כבר לנסות הכל שכן הסבל רב.האם יש מרפאה בעיסוק בתחום הזה בצפון שאת יכולה להמליץ? צפון רחוק אני גרה באזור רמת הגולן.אשמח לתשובתך.תודה רבה

שלום מירב, לפי אופי הצלקות , אני מניחה שהן על רקע אקנתי, אם זה כך עליך לבדוק אם האקנה עדיין פעיל, כי כל עוד האקנה פעיל, ויש לך נטיה לפתח צלקות, אין מקום לטיפול זה או אחר בצלקות. עליך לפנות לרופא עור לקבלת טיפול באקנה, ורק אחרי שרקמת העור תהיה שקטה, כדאי שתפני לטיפול בצלקות . במקרה שלך הטיפול יהיה משולב עם זריקות סטרואידים למוקדים הצלקתיים. עליך לפנות למרפאת האם שלך ולברר שם על מכון ריפוי בעיסוק המטפל בתחום. בברכה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק