צלקת לאחר ניצוח לב פתוח והשתלת קוצב

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

11/09/2016 | 19:00 | מאת: MAJER

שלום במהלך 2.2016 עברתי ניתוח לב פתוח לצערי נשארה צלקת ארוכה ומטרידה המאפיין בצלקת שחלק עליון פחות מורגש והחלק השני מטריד יש כל מיני עיקצוצים והרגשה כאילו אני לובש בגד במידה קטנה יותר נאמר לי שזה יקח שנתיים ואין כל טיפול לאחרונה הייתי אצל מדקר והוא יעץ לי לפנות לריפוי בעיסוק כי שם מטפלים אשמח לדעת התהליך ומה שיטת הטיפול אני בביטוח בריאות של קו"ח כללית אודה על תשומת הלב והתגובה בברכה M

שלום MAJER, עליה לבקש מהרופא המטפל הפניה לריפוי בעיסוק לטיפול בצלקת. הטיפול כולל : חולצת לחץ , שימוש בסיליקון ובמקביל זריקות סטרואידים לצלקת . הטיפול ארוך ונמשך כשנתיים וחצי . בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק