מוגלה בצלקת ישנה מאוד מניתוח לב

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

09/03/2016 | 08:49 | מאת: מירב

שלום, אבי עבר ניתוח לב לפני כעשר שנים לאחרונה היה בטיפולי פיזיוטרפיה בגלל בעיה בגבו ותוך כדי הטיפול יצאה מהצלקת הפרשה מוגלתית. הוא לא מוכן ללכת לראות כירורג ורציתי לדעת כיצד קורה מוגלה אחרי ככ הרבה שנים ומה באמת צריך לעשות ועד כמה חמור העניין?

שלום מירב, ציסטות מוגלתיות בהחלט יכולות להתפתח על צלקת סטרנלית . מציעה לך לגשת לרופא המטפל ולקבל טיפול אנטי זהומי מתאים . בד"כ מתבצע ניקוז של המוגלה וטיפול במשחות אנטיביוטיקה עד לריפוי מלא של המקום . בהחלט אין להזניח את הטיפול . הזהום יכול להתרחב.וזה לא נעים ... בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק