צלקת אחרי ניתוח הסרת גוש שומני

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

31/05/2014 | 16:30 | מאת: אמילי

שלום רב. לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח להסרת גוש שומני בכתף וישנה צלקת באורך 8 ס''מ. אני מעסה אותה עם שמן אובלפיחה מעורבב עםflexitol שמן פעמיים ביום. האם עלי לעשות עוד משהו כדי לשפר את מראה הצלקת? אודה על התשובה.

שלום אמילי, אם הצלקת מעובה ואדומה , אפשר לטפל עם לחץ מקומי + יריעת סיליקון לריכוך והבהרה, ואם הצלקת ממש נוקשה ניתן לשלב זריקות סטרואידים לצלקת. עליך לפנות למרפאה בעיסוק שמטפלת בצלקות להדרכה,לרכישת הסיליקון והזמנת שרוול הלחץ. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק