בקשר לקלואיד בתנוך האוזן

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

21/11/2013 | 04:11 | מאת: נועה

היי דרורה, לפני כחודשיים עברתי ניתוח להסרה כירוגית + הקרנות של קלואיד בצד האחורי של תנוך האוזן שלי. אני עכשיו אצל הרופא במעקב והייתי אצלו לפני שבוע והוא אמר שהכל בסדר. היום אחרי המקלחת שמתי לב לסימן אדום בצד הקדמי של התנוך (לא איפה שהיה הקלואיד). האם זה הגיוני שהקלואיד יחזור מהצד השני? כלומר מהצג הקדמי של התנוך ולא האחורי (לא מהיכן שכרתו אותו)? תודה מראש, נועה

שלום נועה, יותר הגיוני שהקלואיד יחזור באיזור כריתה, עליך לבדוק אם הסימן האדום בקדמת תנוך האוזן הינו שטוח או עם קשיות . במידה ומתפתח עיבוי ונוקשות בסימן האדום , תתיעצי עם הפלסטיקאי שניתח אותך. כדאי שתשאלי אותו לגבי המשך שימוש בסיליקון ועגיל לחץ - למניעה וטיפול בעיבוי שנותר. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק