הרבה צלקות מהסרת נקודות חן

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

23/09/2013 | 20:21 | מאת: רועי

שלום רב, יש לי מספר צלקות מהסרת נקודות חן בחזה ובבטן. ביקרתי אצל מרפאת בעיסוק ואני משתמש ביריעות סיליקון כבר למעלה מחודשיים. עדיין צלקות בנות חצי שנה אדומות יחסית והשיפור מאוד מאוד איטי. המראה לא מלבב. מה ניתן לעשות אם אני מוכן להשקיע את המשאבים? שמעתי על ד"ר לפידות אך אי אפשר להשיג אליו תור בחודשים הקרובים. תודה מראש, רועי

שלום רועי, במקביל לטיפול אצל מרפאה בעיסוק, כדאי שתפנה לפלסטיקאי כדי שישלבו בטיפול גם זריקות סטרואידים, כמובן בהתאם להחלטת הרופא הפלסטיקאי. בנוסף בהחלט כדאי להתייעץ עם ד"ר לפידות . טיפול בלייזר יכול להפחית את האודם בצלקות. הטיפול בצלקות ממושך - עד שנתיים ויש מקרים - אפילו יותר. בברכה וחג שמח, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק