צלקת קולואידית ישנה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

09/09/2013 | 06:21 | מאת: רות

שלום יש לי צלקת קולואידית ישנה מזה 10 שנים בערך באיזור בית החזה במקום בולט. הייתי ביעוץ אצל פלסטיקאית שלא המליצה לנתח בגלל המיקום. התיעצתי עם ריפוי בעיסוק דרך כללית ונאמר לי שאצלהם מטפלים רק בצלקות של עד שנתיים. איזור הצלקת מגרד ולא נעים למגע. הצלקת הכפילה את עצמה ב5 שנים האחרונות. מה הטיפול שאת ממליצה על מנת להשטיח או ליישר אותה או לגרום לכך שתפסיק לגדול אם לא להעלים אותה לגמרי? תודה רבה

שלום רות , מנסיוני בהחלט ניתן לטפל בצלקות גם מעל שנתיים. בד"כ הצלקות באיזור בית החזה הינן מאד בעיתיות. הטיפול הינו משולב וכולל: שימוש בסיליקון דביק + לחץ ממוקד על הצלקת כ-23 שעות ביממה ; במקביל נתינת זריקות סטרואידים לצלקת , הטיפול בצלקות אלו יכול לקחת כשנתיים-עד שלוש. עלייך לפנות למרפאה בעיסוק שמטפלת גם בצלקות מעל שנתיים. בברכה דרורה.

09/09/2013 | 08:59 | מאת: רות

תודה דרודה על תגובתך המהירה. תוכלי אולי להפנות אותי למרפאה בעיסוק כזאת? האם יש כזו שעובדת עם כללית? האם הטיפול שתיארת מקבלים רק במרפאה בעיסוק? תודה רבה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק