קשיי התארגנות וסדר

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

30/06/2010 | 19:34 | מאת: טל

שלום, בני בן ה-10, סובל מתופעות שנראות לי תואמות את הקשיים שנראים אצל ילדים בעלי קשיים בהתארגנות וסדר. הוא איטי בהתלבשות, בארגון חפציו, משאיר אחריו בלגן לאחר פעולה פשוטה כמו הכנת סנדוויץ, ובמקרים רבים - החפצים נופלים מידיו. קראתי קצת על התופעה ואולם בדברים מסויימים אחרים - אני לא מצליחה למצוא קשר בין התופעה לבני.. הוא תלמיד מצטיין, מרוכז בלימודים, חובב כדורסל (ומצליח בתחום..), אין לו בעיית ריכוז כשהוא נידרש לכך. בעצם הבעיה היא רק "גופנית" מה ניתן לעשות בעניין כדי להקל עליו (הוא מודע לתכונת הגמלוניות שלו ודי סובל מכך..)? תודה מראש!

שלום טל, צר לי , שאלתך אינה קשורה לפורום זה, עליך לפנות למרפאה בעיסוק מומחית בתחום התפתחות הילד, אנא פני למרפאת האם שלך ותבקשי הפניה למרפאה בעיסוק במכון התפתחות הילד בקהילה. שם המרפאה בעיסוק תאבחן את הבעיה ותייעץ לך טיפול בהתאם. בברכה, דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק