צלקת קלואידית או היפרטרופית ישנה בצוואר

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

10/12/2012 | 16:23 | מאת: לירון

מה אפשר לעשות? איך אפשר להעלים?

שלום לירון, במקרה שלך , כדאי לשלב טיפול של יריעות סיליקון + לחץ מקומי + זריקות סטרואידים לצלקת. טיפול משולב , מנסיוני, בהחלט יכול לשטח ולהבהיר את הצלקת. לצערנו, לא ניתן להעלים צלקת. אין חידוש מלא של עור שנפגע. בברכה דרורה.

11/12/2012 | 11:44 | מאת: לירון

05/03/2013 | 11:42 | מאת: לירון

שלחתי עכשיו תשובה מפורטת ואני לא רואה אותה בפורום.מגיעיעים לי בשנה 8 טיפולים ריפוי בעיסוק ו8 פיזיותרפיה ואני לא מנצלת כי אני יודעת שזה לא ממש ממוקד וקרה לי שניצלתי את זה תוך כדי התחיבויות אחרות והכל לא הצליח.מגיע לי גם שיקום קוגניטיבי לזיכרון ולחשיבה בריפוי בעיסוק. למעשה אין מידע על המלקת שלי בקופת חולים עד עכשיו.רק בביוח לאומי באחוזי נכות. הבנתי שאני צריכה הפניה ולהתקשר אליכם. בהודעה אחרת הבנתי שאני צריכה פלסטיקאי. האם אני צריכה הפניה מפלסטיקאי? האם אני צריכה לקבוע במוקד תורים תור לפלסטיקאי?האם לפני זה או אחרי זה אני צריכה ללכת לרופא משפחה? רופא המשפחה שלי הוא פנימאי.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק