כוויה נרחבת ממים רותחים

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

19/06/2011 | 23:44 | מאת: שרית

לפני 12 יום נעוותי ממים רותחים באזור הבטן וירכיים פנימיות. טופלתי בסילברול עם חבישה. אחרי יומיים החלפתי לדרמה גרן B ועליה גזה שומנית לפי הדרכת אחות פצעים. היום אחרי שהיו שלפוחיות ואיחוי כמעט של כל אזורי העור שנכווה יש לי עור אדום רגיש בגוונים שונים ואני מפחדת מכתמים, גווני עור שונים והצטלקות. עורי הוא לבן ורגיש מאוד. מה עושים? ה מורחים? איזו חבישה מתקדמת למניעת הצטלקות ושיפור האודם ומרקם העור אוכל לשים? יש לי ריפוי בעיסוק שבוע הבא. מה הם יששו ומה אני יכולה לעשות?

שלום שרית, ראשית אני שמחה שאת ממשיכה טיפול ביח' ריפוי בעיסוק. אני מניחה שתקבלי טיפול לפי מה שכתבתי על צלקות ודרך הטיפול בהן בראשית הפורום. עד שתגיעי לטיפול באופן מסודר. : - תשמני ותעסי מדי יום את הצלקות. - חבשי באגידה אלסטית את איזורי הצלקות למרות שהפצעים סגורים. - המנעי ככל הניתן לחשוף את הצלקות לשמש. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק