בעילה ראשונית?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

15/09/2012 | 21:36 | מאת: אורחת

רציתי לשתף בנושא כאוב ולא נעים בכלל, שקרה לי בשבוע שעבר. חזרתי מקניות בלילה וכשהייתי כבר בערך 2 מטרים מהבית שלי, עבר מאחורי בחור צעיר, הוא לא משך תשומת לב מיוחדת, פשוט היה לעובר אורח מאחורי, המדרכה הייתה צרה ואני אחזתי בשתי ידיי שני שקיות. הלכתי בצורה איטית, כי רגליי כאבו לי באותו היום, התאורה הייתה עמומה מסביב וכשהתקרב הבחור זזתי לצד שמאל של המדרכה ואפשרתי לו ללכת בכיוון ימינו של המדרכה (מה שקרוב לשפת הכביש) כדי שיוכל ללכת מהר וחופשי יותר ומיד שזזתי הסתובבתי עם הראש מעט, אבחנתי מזווית עין ימין שלי, שאותו הבחור נעלם, שמתי לב שהוא פשוט מתכופף תוך כדי הליכה באופן חשאי מאחורי, כאילו ונפל לו משהו ולכן לא חששתי יותר מדי ובמיוחד לאור העובדה שעוד שני צעדים אני מתקרבת לבניין שבו אני מתגוררת ובאותו היום משפחתי נכחה במרפסת הבית ואז תוך כדי הליכה חשתי מין מגע קטן באזור הקרוב לנרתיק וחשבתי שאני עייפה מדי להיכנס לפרנויות ואולי זה רק נדמה לי ומאוחר יותר, בשלב הדרגתי מהיר, הרגשתי חדירה לתוך הנרתיק והחלתי להבין מה קורה לי.. באופן אינסטינקטיבי קימצתי מעט את הברכיים בפיסוק קטן כשהוא נמצא מאחורי ומבעד מכנסי הטייץ שלבשתי באותו היום. והתחלתי למלמל את המילה "אימאל'ה" "ומה אתה עושה?" ואז צעקתי קצת יותר חזק "אימאל'ה" והוא יצא מתוכי מכופף לוקח צעד ימין בחזרה, כשהוא משלב כפות ידיו ששני אצבעותיו ואמותיו זקופות (מין תנועת אקדח של 4 אצבעות) חזרתי על השאלה למה עשיתי לי את זה? כשאני מבוהלת, חשבתי שאני "מתה" ואני גם בתולה. חייגתי מיד למשטרה (והעניין בטיפול כרגע) ידעתי גם שאני עדיין בתולה, כי לא כאב לי ולא דיממתי והחדירה לא הייתה מלאה וההרגשה של החדירה הייתה כמו שמחדירים טמפון ולא עד הסוף. בבי"ח הבדיקה יצאה תקינה, הבתולים שלמים ואין ממצא חריג. אני יודעת שהכל נגמר בסופו של דבר טוב ולא גרוע מזה. בדו"ח המשטרתי היה כתוב "בעילה שלא בהסכמה חופשית" שאלתי את השוטר לגבי המילה הזאת "בעילה" וטענתי שעדיין לא נאנסתי, אך הוא נתן לי לקרוא בספר החוקים שלהם ועניתי על ההגדרה שהיא החדרת איבר או חפץ של אדם לגופו של אדם אחר שבכפייה זה נשמע חמור מאוד אע"פ שהרופאה טענה שאין בעילה דרך מכנסיים. היום בדקתי באינטרנט על בעילה ראשונית והיה כתוב שם בציטוט "המובן העיקרי של בתולה במקרא הוא אשה שאיש לא ידעה ובתוליה קיימים[1], ואף אם נבעלה שלא כדרכה ובתוליה קיימים, אין היא מוגדרת עוד כבתולה[2]. יש הבדל בין בתולת בתולים, שקרום הבתולים קיים, לבין בתולת דמים, שהיא אשה שלא ראתה דם מימיה באופן טבעי, אף על פי שראתה מחמת נישואין או מחמת לידה[3]." מה זה אומר לגבי ואיך אני מתויגת? והייתי מאוד רוצה להירגע ולהבין את הציטוט המפחיד הזה שקראתי באינטרנט. האם העובדה שחדרה יד הבחור למרות בתוליי השלמים, גורמת לי לא להיות כזאת..? והאם יש דבר כזה בעילה דרך האצבעות ועוד דרך מכנסיים? או ניסיון לבעילה? ת

15/09/2012 | 22:34 | מאת: אורחת

ורציתי לדעת באמת לאחת ולתמיד, מהו המושג הזה בעילה? ואם לפי מה שתיארתי לך הנ"ל נבעלתי?!

16/09/2012 | 00:59 | מאת: אורחת

האם באופן תאורטי, למרות בתוליי השלמים! אני מוגדרת כאחת שבעלו אותה? לפי המשפט שהיה כתוב על בעילה ראשונית שיש בתולת דמים ויש בתולת בתולין שאין לי מושג מה זה אומר.. אני מפוחדת ומרגישה נורא ואיום שמישהו חדר למרחב האישי שלי, בלי שום זכות ורשות ומרגישה אפילו כאילו ועברתי אונס ובבקשה תגדיר לי האם נבעלתי אפילו באופן תאורטי אני יודעת שאני בתולה ונבדקתי והכל אבל אני מגיעה מבית דתי והמשפט ההוא מכניס אותי לסרטים!!!!

16/09/2012 | 03:47 | מאת: deleted

קצת לא מובן מה בדיוק קרה...במילים פשוט הבחור החוצפן!!יש לומר...היה מאחורייך ומאחורה הוא נגע לך באיבר מבעד למכנס ?...חוויה בהחלט לא נעימה ומכעיסה...באיזו רשות???!!! את בתולה אין קשר וזו לא השאלה שאמורה להיות...השאלה היא מיהו אותו בחור ...צריך לעצור אותו...ולטפל בעייינין בדחיפות....תהיי רגועב אין לך מה לדאוג בקשר לבתולייך

16/09/2012 | 15:14 | מאת: אורחת

תודה רבה על התגובה, אני הכי הייתי רוצה שיעצרו אותו. תיארתי למשטרה, איך הוא נראה פחות או יותר וזה עדיין בחקירה. אני לא מעוניינת לוותר לו, ואגיע עם זה הכי רחוק שאפשר, בתקווה כמובן שהוא יתפס! ואני יודעת שאני בתולה, גם אחרי המקרה פשוט מתוך פחד החלטתי להיבדק בבי"ח אחרי המקרה ואכן בתוליי שלמים ואין ממצא חריג אך השאלה הייתה האם לפי מה שכתבתי הייתה בעילה? (מהי ההגדרה?) ובגלל שאני דתיה רציתי להבין את המשפט הזה "המובן העיקרי של בתולה במקרא הוא אשה שאיש לא ידעה ובתוליה קיימים[1], ואף אם נבעלה שלא כדרכה ובתוליה קיימים, אין היא מוגדרת עוד כבתולה[2]. יש הבדל בין בתולת בתולים, שקרום הבתולים קיים, לבין בתולת דמים, שהיא אשה שלא ראתה דם מימיה באופן טבעי, אף על פי שראתה מחמת נישואין או מחמת לידה[3]." מה אומר לגביי?

מציע שתפני לפורום משפטי.

19/09/2012 | 17:30 | מאת: אורחת

ולגבי ההגדה של בתולת דמים ובתולת בתולין, מה ההבדל בעצם? והאם אני עונה על ההגדרה של בעילה שאדם זר החדיר אצבעות..

25/09/2012 | 14:37 | מאת: רונית

אם את שואלת מבחינה מילולית- ההגדרה של המילה "בעילה" באה מהמילה בעלות, בעלים. בהשאלה ליחסי מין הכוונה לעשה אותך שלו, שכב איתך, ידע אותך. אז קודם כל את יכולה להירגע, לא בעלו אותך ואת עדיין בתולה. אני באמת חושבת שזה לא העניין העיקרי בסיפור הוא זה שעברת הטרדה מינית לכל דבר ועניין וזה היה חלילה יכול להסתיים גם באונס, ובזה חשוב מאוד שתטפלי- בין אם מדובר בטיפול בעבריין, או בין אם במענה נפשי ומשפטי לך. גוף הוא מקום פרטי ואינטימי ולאף אחד מלבדך אין זכות לגעת בו ללא רשותך, על כן במידה ואת חשה במצוקה- אל תהססי לפנות לעזרה נפשית, וכמובן לעו"ד על מנת שיוכל לומר לך מהי דרך הטיפול באותו אדם שפל. בהצלחה.

25/09/2012 | 14:40 | מאת: רונית

שהעיקר בעניין הוא שתקבלי טיפול ראוי לחוויה הלא נעימה שעברת כדי שתוכלי להתקדם ולהמשיך בחייך ללא מטענים ופחדים, ולא ההגדרה של בעילה.

מנהל פורום קרום הבתולין