אני בתולה זקנה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/02/2011 | 23:50 | מאת: ויולט

בריא לפתוח את עצמי עם ויברטור? אני כל כך רוצה ברמות שכאלה שבא לי לשכב עם כל גבר ועדיין לא להתפשר

28/02/2011 | 15:26 | מאת: גיל

בתולים פיזיים: עצם קיום הבתולים לאשה אשה שלא נבעלה: על פי הגדרה זו אין הבתולה מוגדרת על פי קיום הבתולין, אלא בשאלה האם נבעלה בידי אדם. לא על פי קיומו של הבתולין, אלא על פי התהליכים שעברה האשה. יש מספר אפשרויות להגדרת הבעילה שמפקיעה את שם הבתולה רק מעשה בעילה ממשי שהשיר את הבתולין. לכן קרעת הבתולין לא תהפוך אותך לבעלת ניסיון מיני 052-8707256

28/02/2011 | 23:29 | מאת: ויולט

בריא לפתוח את עצמי עם ויברטור? לא מהווה בעיה בריאותית.

17/01/2015 | 17:11 | מאת: שמעו

האם ויברטור יכול לפתוח בתולין

מנהל פורום קרום הבתולין