דימומים חזקים לאחר הפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/11/2010 | 00:55 | מאת: ====

שלום רב ד"ר שרגא, אני בת 26 וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי בפעם הראשונה ביום שלישי שעבר,דבר שלא היה מתוכנן....לאחר החדירה היה לי דימום חזק מאוד מאוד,כמות הדם שירדה אני יכולה להשוות אותה ליומיים של דימומים חזקים במחזור....הדימום המשיך עד ליום שאחרי ולאחר מכן זה הפסיק והתחיל לרדת לי דם בצבע חום אבל אבל טיפות קטנות....הבעיה היא שהדימום היה מתחזק כאשר הייתי משתינה ולאחר שאני מנבגת אני מגלה כמות לא קטנה של דם....הדבר הזה הפסיק ביום שישי שזה היום(ז"א ארבעה ימים לאחר קיום יחסי המין)....חשוב לציין שנטלתי גלולת פוסטינור 24 שעות אחרי קיום יחסי המין...השאלה: 1.האם זה בסדר שהדימום נמשך כמה ימים? 2.האם יש סיכוי שאיכנס להיריון למרות שלקחתי פוסטינור? 3.אנחנו מתכננים לקיים יחסי מין בימים הקרובים האם זה בסדר? 4.מה עליי לעשות בקשר לאמצעי מניעה (לא מעוניינת בקונדום)?זה בסדר אם אני אקח פוסטינור עוד הפעם מכיוון שאני לא אוכל ליטול גלולות עד המחזור הבא? נא תשובתך הדחופה....אני מודאגת

1.האם זה בסדר שהדימום נמשך כמה ימים? ^^איני יודע להשיב לך ללא בדיקה כי יתכן שזה בסדר אך יתכן שנקרע כלי דם כלשהוא. 2.האם יש סיכוי שאיכנס להיריון למרות שלקחתי פוסטינור? ^^כן יש סכוי למרות הפוסטינור. 3.אנחנו מתכננים לקיים יחסי מין בימים הקרובים האם זה בסדר? ^^תלוי בסיבת הדימום האחרון. 4.מה עליי לעשות בקשר לאמצעי מניעה (לא מעוניינת בקונדום)?זה בסדר אם אני אקח פוסטינור עוד הפעם מכיוון שאני לא אוכל ליטול גלולות עד המחזור הבא? ^^לא מומלץ כל כך הרבה ותכוף פוסטינור.

28/11/2010 | 15:34 | מאת: =====

ז"א אני צריכה לעשות בדיקה אצל הרופא לגבי הדימום למרות שהפסיק? איך זה ייתכן שאני איכנס להיריון לאחר הפוסטינור למרות כל מה שהם מספרים על הכדור(דרך אגב הגמירה הייתה בחוץ)? שאלה חוזרת:האם זה נורמלי שהיה דימום יומים אחרי קריעת קרום הבתולין? האם יש אמצעי מניעה אחר חוץ מקונדום עד לקיחת גלולות?

14/11/2016 | 22:14 | מאת: הילי כהן

היי, גם לי זה קרה ואני לא יודעת מה לעשות.... בדיוק אותו הדבר ללא אמצעי מניעה הגמירה בחוץ וכמות מטורפת של דם.. מה עשית ?

מנהל פורום קרום הבתולין