חרדה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/08/2010 | 11:40 | מאת: שלום

שלום, אני מנסה לקיים יחסי מין כבר כמה פעמים אבל יש לי פחד מוות מקריעת קרום הביתולין, מה מציע לי לעשות? האם יש משחה או תרסיס שיכולה להשתמש בו?? תודה מראש

11/08/2010 | 18:16 | מאת: ג

אני לא רופאה אבל אני מבינה אותך לגמרי והייתי במצבך נורא חששתי מזה, וניסיתי כמה פעמים לקיים ולא הצלחתי רק מהפחד. תזכרי שכל עוד את לא רפויה ולא רגועה, יהיה מאוד קשה לקיים יחסים במלואם. כמו כן, קריעת קרום הבתולין דווקא לא כואבת (לפחות במקרה שלי ובמקרים של חברות שלי) . זה לא חייב לכאוב ואפילו לא לגרום לדימום. זה מאוד אינדיבידואלי אצל כל אחת.. רק תבקשי מבן זוגך להיות סבלני כלפייך ולהשקיע הרבה בפורפליי ואת כמובן תהיי רגועה ונסי לחשוב רק חיובי ולא לתת לעצמך להכנס לסרטים תוך כדי. את תראי בסוף שזה היה כלום וסתם חששת :) תהני :)

אולי שווה לגשת ליעוץ עם סקסולוג.

20/09/2010 | 03:16 | מאת: אחת שאצלה זה מאוחר מידי

תחכי עם זה קצת בנים מעריכים יותר אחת שלא היתה עם אף אחד לפניהם. אם היא בתולה בחתונה אז בכלל... תראי כמה נשים היו רוצות להיות בתולות בחתונה ומבקשות מהד"ר שיחזיר את המצב לקדמותו.עשי בשכל ותלמדי מהן.

מנהל פורום קרום הבתולין