פריזמה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/05/2007 | 20:57 | מאת: אמא מודאגת

בני בן ה15- לקח במשך שנה ו3 חודשים פריזמה במינון 20 מ"ג ליום.בשלושה החודשים האחרונים ירד למינון של 10 מ"ג ליום בהמלצת פסיכיאטר הילדים,ולפני שבועיים הפסיק ליטול את התרופה לאור השיפור במצבו.כשבוע לאחר הפסקת התרופה לחלוטין התלונן מס' פעמים על סחרחורת קטנה (2 שניות) שבאה ונעלמת.קרה 3-4 פעמים בשבוע האחרון.לא נראה שזה מפריע לו מאוד אך אני מודאגת.האם תופעה זו יכולה לנבוע מהפסקת נטילת התרופה? ואם כן-כמה זמן תופעה זו יכולה להמשך?.

25/05/2007 | 01:35 | מאת:

שלום, איני פסיכיאטר ילדים אבל התופעה שאת מתארת אינה קשורה להפסקת הפריזמה אצל מבוגרים לפחות. איני בטוח אם יש לה בכלל חשיבות וצריך לעקוב אחרי הדברים וחומרתם ולפי הקריטריונים הללו להחליט אם להקדים את התור לרופא. כל טוב דר' גיורא הידש