הפיריקום ופרוזאק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/05/2007 | 01:53 | מאת: גדי 30

בס"ד שלום! בהמלצת הפיסכולוג שלי אני מעוניין לבקש מהרופאה פרוזאק, ידוע לי שאסור לערב נטילה שלפרוזאקאו כדור מהמשפחה עם היפיריקום, בשבועם האחרונים נטלתי היפיריקום (שנ כדורים ליום במינון של 500 MG לקפסולה) כמה זמן עליי לחכות עד שאוכל להתחיל עם התרופה? חן חן, ותודה מראש!

24/05/2007 | 23:24 | מאת:

לגדי אין טעם ליטול שתי תרופות לאותה המטרה, אבל אפשר לעבור מהיפריקום לפרוזק בלי לעשות הפסקה. בכל אופן כדאי שפסיכיאטר ימליץ על תרופות ולא פסיכולוג כל טוב דר' גיורא הידש