שינוי סוג תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/05/2007 | 09:58 | מאת: יוליה

הנני לוקחת תרופה סרוקסט כ- 6 שנים וקלונקס בשעת הצורך, לאחרונה אני חשה בדיכאון והפסיכיאטרית המליצה לשנות לי את התרופה לציפרלקס ל- 40 מיליגרם (במקום 20 מיליגרם בסרוקסט) האם מדובר בהחמרה רצינית במצבי, האם אין סכנה להתמכרות? אודה על תגובתך בהקדם

21/05/2007 | 23:44 | מאת:

ליוליה אני חושב שישנה כאן טעות, המקבילה של 20 מג' סרוקסט הוא 10 מג' ציפרלקס. בכל אופן אם הסרוקסט אינו נותן את ההשפעה הרצויה אפשר לחשוב על מעבר לתרופה אחרת וזו מחשבה נכונה. חג שמח דר' גיורא הידש