ציפרלקס השפעה ???

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/05/2007 | 09:58 | מאת: דודו

ד"ר שלום בן 40 לאחר תקופה של חרדות על רקע בריאותיות מעין היפוכונדריה התחלתי לפני כתשעה חודשים דווקא בהמלצתך ועל כך תבורך לקחת ציפרלקס 10 מ"ג השינוי חל במהירות וכל יום בירכתי את החלטתי וגם המלצתי בכל אופן היום תשעה חודשים אחרי יש לי סיפטומים כבר יומיים של זרם ברגלים ומעט רעד בבוקר סיפטומים אלו מוכרים לי מתקופה של לפני הטיפול. מהי לדעתך הבעייה והאם יש אפשרות כי ההשפעה פגה לתשובתך אודה יישר כוח

19/05/2007 | 13:33 | מאת:

לדודו יופי שאתה מרגיש טוב וגם מעדכן אותנו, אבל אני מקווה שאתה גם בטיפול של רופא לא וירטואלי!! הציפרלקס למרות השפעתה הרבה היא תרופה עדינה, לכן עלולים להיות עליות וירידות במצב, לא הייתי מתרגש מיום יומיים של עליה בחרדה ובתופעות גופניות. התרופה לא הפסיקה להשפיע ומשפיעה כרגיל (לא פחות) ואפשר לחכות ולראות מה קורה. שבת שלום דר' גיורא הידש