עזרה.!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/05/2007 | 23:37 | מאת: eyal

שאני הולך להשתגע אני לא יודע מה לעשות עם עצמי הראש לא רגוע הכאבי הראש האלה כבר שיגעו אותי אין לי מנוח כל מה שאני שומע ניכנס לי למוח ומשגע אותי ואין לזה מרפא הכדורים לא עוזרים ואני לא רוצה להגיע לבית חולים אבל אין לזה מרפא אני רוצה למות בחיים לא היה לי את הסיפטומ הזה מחשבות שליליות בילבול זיעה כאבי ראש נימעס לי כבר אני חושב שאני בדרך של אמא שלי שהביאה לי את הגנים המחורבנים האלה שהורסים לי את החיים בלי הנאה אהבה רק סבל מה אני צרייך לעשות??????

16/05/2007 | 00:52 | מאת:

לאייל אם הדברים נמשכים גם בשעה זו אין ברירה אלא להגיע לרופא בחדר מיון כדי שיבדוק אותך ויקל עליך, בודאי שאפשר להגיע לחדר מיון גם כעת בלילה. אני מתכוון לחדר מיון של בית החולים הכללי הקרוב לבית שלך. תשמר על עצמך כל טוב דר' גיורא הידש