זנקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/05/2007 | 19:41 | מאת: שיר

שלום אשמח אם תוכל להסביר קצת על התרופה "זנקס". האם התרופה היא בעיקר למצבים בהם צריך טיפול ושיפור מיידי? האם ההשפעה שלה היא לאורך זמן? האם יש לה תופעות לוואי? אם כן, מהן? בברכה שיר

16/05/2007 | 00:32 | מאת:

לשיר הסבר מלא תוכלי למצוא בכל אינדקס תרופות, גם על ההשפעה וגם על תופעות הלוואי. מדובר בתרופת מקבוצת התרופות נוגדות החרדה ולכן היא עלולה לגרום להתמכרות בשימוש ממושך. התרופה בטוחה והקסנקס בהבדל מהתרופות האחרות בקבוצה יש לה גם השפעה נוגדת דיכאון. כל טוב דר' גיורא הידש

12/06/2008 | 06:16 | מאת: טום

מה הן תופעות הלוואי של הזנקס ומהי מטרתן העיקרית