רמרון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/05/2007 | 12:03 | מאת: מ.

מה הסיבה/סיבות שרמרון עשויה לגרום לעלייה במישקל? האם הסביה היא רק עלייה בתיאבון? בדף המידע רשום שהתרופה עשויה לגרום לעלייה בתיאבון, לעלייה במישקל... מכאן הסקתי (מסקנה פרגמטית) שהעלייה במישקל לא נובעת אך ורק מעלייה בתיאבון כי אחרת לא היו כותבים את שני הדברים- האם אני סתם מתפלפלת בכתוב? בכל מיקרה אני ממש חרדה מעניין העלייה במישקל העשוייה לקרות תודה

12/05/2007 | 21:50 | מאת:

למ. כן, העליה במשקל היא תוצאה של עליה בתיאבון. כך שבכל מקרה צריך לשמור על דיאטה וגם על פעילות גופנית. שבוע טוב דר' גיורא הידש