אפקסור- שוב פעם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/05/2007 | 23:39 | מאת: א.

150 אפקסור שווה ערך לאיזה מינון של פריזמה (מבחינת ההשפעה על סרטונין כמובן)? האם הכדור עשוי לגרום לתופעות הורמונליות- אקנה, שיעור יתר, צבירת נוזלים, השמנה? האם היא גורמת לנימנום/הרדמות או דווקא להפך? תודה למשיבים

12/05/2007 | 21:40 | מאת:

לא. האפקסור באופן כללי מעוררת אבל לא אצל כולם, אינה גורמת לאקנה או צבירת נוזלים אבל עלולה לגרום לעליה במשקל. כפי שכתבת 150 מג' שקולים בערך ל 20 מג' פריזמה. מ 150 מג' מתחילה ההשפעה על הנוראדרנלין. שבוע טוב דר' גיורא הידש