הזיות חריפות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/05/2007 | 17:39 | מאת: רני

שלום רב, אני סובל כבר 6 שנים מנוירוזה חריפה: היפוכונדריה ואובססיביות. לאחרונה התחלתי להפחית לגמרי את התרופות בשל חשש לפגיעה באישיות ובקסם האישי שלי. שמתי לב (לא יודע אם קשור כי גם ככה התרופות כבר לא ממש השפיעו עלי) שבאות לי הזיות קשות ומוזרות: למשל: נכנסתי לאוטו בחזרה מהעבודה מרחובות לרמת גן, כל בחורה ואני חוזר כל בחורה שנראתה ברכבים הנוסעים בכביש נראתה לי מושכת או יפה. הדבר גרם לי לחרדה עזה עוד יותר, כי לא ייתכן הדבר, בחיים לא חזיתי בכזה מצב. גמומתוח ומפורק, מה ה?????????????? תודה, רני

12/05/2007 | 21:31 | מאת:

לרני לא ברור אלו תרופות אתה מפסיק ומה האבחנה הראשית. בכל אופן אם התופעה שאתה מתאר נמשכת אז חשוב להגיע לרופא פסיכיאטר המכיר אותך לאבחון ואחר כך לשקול את האפשרויות הטיפוליות. שבוע טוב דר' גיורא הידש