דיסקינזיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/05/2007 | 08:48 | מאת: אסתר

כמו שציינתי בהודעה קודמת התחלתי לסבול מתופעות של דיסקינזיה לפניי מס' שבועות. אני מטופלת כבר מספר שנים בתרופות הבאות : cymbalta - 90 mg solian - 200 mg miro - 1 mg lorivan - מדי יום 3-4 כדורים להרגעה נוירולוג בכיר שהתייעצתי איתו הצביע דווקא על ה lorivan כ"מועמד" לגרום לבעיה. שאלותיי : 1. האם ייתכן ודיסקינזיה נגרמת מ lorivan (אני משתמשת בו כבר מספר שנים, 3-4 כדורים ביום) ? 2. אם כן, האם מומלץ להפחית את השימוש בו לגמרי ותוך כמה זמן צפוי שיפור בדיסקינזיה ? 3. האם יש תחליף להרגעה בתקופה זו שאינו מ"משפחת" ה lorivan ?

09/05/2007 | 20:22 | מאת:

לאסתר לצערי איני מסכים עם הנאורולוג אלא אם הוא ראה דברים שאיני מקבל במכתב דרך הרשת. בכל מקרה טוב לנסות ולהפסיק את הלוריוון בכל מקרה, עדיף לא ליטול לוריוון תקופות ממושכות בגלל הנושא של ההתמכרות. כל טוב דר' גיורא הידש