היי דוקטור בקשר להתלבטות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/05/2007 | 22:13 | מאת: אורן

היי דוקטור הידש זה אורן מההודעה הקודמת על ההתלבטות הקשה קודם כל שאלה אחת בבקשה כמה לקחת מודל ביום? והאם יש נזק בשימוש ממושך במודל? והשאלה השניה היא אמרת בתשובתך הקודמת שלכל אחד יש טיפול אינדיוידואלי וזה נכון והמצב שאני נמצא בו הוא מורכב אז נגיד לרגע שניסיתי אפקסור XR שישה שבועות ואין הטבה משמעותית או חלילה יש הרעה אז אם אחזור לסרוקסט לא בטוח שהוא ישפיע כמו קודם ואז אגיע המצב שגם אפקסור לא טוב לי וגם הסרוקסט לא משפיע כמו קודם ואז אהיה בבעיה רצינית מה יכול להיות שאין פיתרון לבעיה?

09/05/2007 | 00:53 | מאת:

לאורן איני ממליץ על טיפולים ומינונים ברשת, המינון המקובל של מודל לחרדות הוא בין 100 ל- מג' ביום. יתכן שהאפקסור לא מתאים לך ואי אפשר לדעת את השפעת הסרוקסט. אבל אני בטוח שאפשר יהיה למצוא את הפתרון והתרופה המתאימים לך. כל טוב דר' גיורא הידש