חוות דעתך

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/05/2007 | 19:07 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, אני נוטלת רסיטל אחד ביום ולעתים קלונקס אחד . פעם לקחתי קלונקס על בסיס קבוע אחד ליום ואפשר לומר שנגמלי ממנו. לאחרונהאני מרגישה קושי בתנועות מסוימות כלמור אם אני עובדת על המחשב והיד נמצאת על העכבר כמה דקות רצופות אין לי את אותה גמישות שהיתה לי להחזיר את היד למקומה,אותו הדבר לגבי שינה כשאני נמצאת במצב מסוים ומשנה אותו אני מרגישה קושי בתנועה באופן מיוחד הה לי קושי באזור הצוואר שהקרין לראש ,הלכתי לנירולוג שלא מצא בעיה נירולוגית הפנה אותי לאורטופד והוא מצא בעיה קטנה בחוליות הצוואר ושלח אותי לפיזיותראפיה.אני מרגישה שמדובר בבעיה כללית ,רפיון בגוף ,חולשה שבאה לידי ביטוי באופן מיוחד בתנועות מסוימות לאן לפנות?מה לבדוק? האם זה יכול להיות קשור לכך שאני לעיתים לוקחת ואבן לעיתים קלונקס ולא על בסיס קבוע הפסיכיאטרית טוענת שזה לא מהרסיטל . המון תודה

07/05/2007 | 11:45 | מאת:

לגאיה יופי שהפסקת את הקלונקס ואת לוקחת קלונקס או וואבן לא קבוע וכך צריך לנהוג. לא ציינת כמה זמן את נוטלת את הרסיטל, באופן עקרוני הרסיטל עלול לגרום לחולשה מסויימת אבל התופעה הזו מופיעה כבר בתחילת הטיפול והיא אינה מופיעה פתאום אחרי חודשים של טיפול. כך שאם את נוטלת רסיטל תקופה ארוכה סביר שאין לכך קשר לרסיטל. באופן עקרוני אין חשיבות לתחושה זו והיא תחלוף כאשר תסיימי את הטיפול במידה והיא קשורה לרסיטל. כל טוב דר' גיורא הידש