ריספרלד וpdd

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 23:51 | מאת: גלי

שלום, אני עושה שירות לאומי בגן לילדים עם pdd ישנו אצלנו ילד הלוקח ריספרדל,נדמה לי ש2 מ"ג לאחרונה העלו לו את מינון התרופה והבחנתי בתנועות לא רצוניות של הידיים,נפנופים שלא הופיעו לפני כן כלומר ללא הקשר לסימפטומים של אוטיזם. השאלה שלי האם ריספרדל עלולו לגרום לתופעת לוואי כזאת? תודה על העזרה.

05/05/2007 | 10:35 | מאת:

לגלי כן, את הבחנת נכון, הרספרידל עלול לגרום לתופעות לוואי של תנועות לא רצוניות וכדאי להשב את תשומת לב ההורים והרופא המטפל. שבת שלום דר' גיורא הידש